Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Καρατζαφέρης: "Ο Μάικλ Δουκάκης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας"


Το πρόσωπο για  πρόεδρο  δημοκρατίας που προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο Μαίκλ Δουκάκης, ομογενής πρώην κυβερνήτης της Μασσαχουσέτης καθώς και υποψήφιος πρόεδρος των
ΗΠΑ στις εκλογές του 1988 με τους Δημοκρατικούς.
Αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην κίνησή του να προσφέρει στον πρώην πρωθυπουργό τους βουλευτές του κόμματός του ενώ είπε χαρακτηριστικά "ήταν ο μοναδικός πρωθυπουργός που δεν είχε παραδοθεί άνευ όρων και ολοκληρωτικά στην Αμερική".
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άσκησε δριμύτατη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για τις επιλογές του στον ανασχηματισμό και ειδικά για τον υπουργό Οικονομικών εκφράζοντας την απορία "δεν έχει η Νέα Δημοκρατία κάποιον να αναλάβει το υπουργείο".
Μιλώντας για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ο Γ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά ότι "ο Φώτης Κουβέλης είναι σε μονόδρομο που τον οδηγεί στον... ΣΥΡΙΖΑ" ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. "Ο Παπανδρέου ήρθε σαν σίφουνας, τον Τσίπρα μας τον... φέρνουν" τόνισε ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι "εάν έρθει ο Τσίπρας δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση".
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου