Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αχαλίνωτοι Βρετανοί διαλύουν και την Ισπανία το καλοκαίρι - Μαγκαλούφ: Το θέρετρο της Μαγιόρκας που έχει μεταμορφωθεί σε «ναό» του ομαδικού σεξ και του αλκοόλ [βίντεο&εικόνες]



Αχαλίνωτοι Βρετανοί διαλύουν και την Ισπανία το καλοκαίρι - Μαγκαλούφ: Το θέρετρο της Μαγιόρκας που έχει μεταμορφωθεί σε «ναό» του ομαδικού σεξ και του αλκοόλ [βίντεο&εικόνες]

Πατώντας στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, τη Google, τις λέξεις Μαγκαλούφ – Μαγιόρκα με λατινικούς χαρακτήρες (Magaluf-Mallorca), έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο όπου νεαρά κορίτσια απεικονίζονται να κάνουν στοματικό έρωτα σε διάφορους άνδρες, για
δωρεάν αλκοόλ, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον λόγο που ένα θέρετρο μετατρέπεται σε άντρο του ομαδικού σεξ.
Πρώτο site σχετικό με τις λέξεις - κλειδιά της αναζήτησης δεν είναι άλλο από μια εταιρεία που διαφημίζει τα events που διοργανώνει στο ισπανικό θέρετρο. Η Carnage Magaluf διαχωρίζει τα πάρτι της σε τρεις κατηγορίες «ο γύρος των μπαρ» (bar crawls), «τα εν πλω πάρτι» (boat parties) και οι «συνεδριάσεις της Ζούγκλας» (jungle sessions). Με 79,99 λίρες οι Βρετανοί τουρίστες καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία που τους προσφέρεται για φθηνό ποτό και δωρεάν σεξ στους δρόμους του παραθαλάσσιου θέρετρου.
Αφίσες από τα πάρτι της εταιρείας
Μία διαδικτυακή βόλτα στον εν λόγω ιστότοπο και το μόνο που διαπιστώνει κανείς είναι ότι προσφέρεται άφθονο αλκοόλ όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά ελεύθερο σεξ. Φροντίζει μάλιστα να το διαφημίζει με κάθε ευκαιρία στα social media. Παρατίθεται μέρος του υλικού που αναρτά η ίδια η εταιρεία, η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης events στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας:



Φυσικά, για να κατανοήσει κάποιος τι συμβαίνει το καλοκαίρι στο Μαγκαλούφ, αρκεί μία βόλτα στη Google:

Εικόνες από το «πρόμο» των εκδηλώσεων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Μαγκαλούφ


Εταιρείες υπερφορτώνουν σκάφη με τουρίστες και κιβώτια με μπουκάλια αλκοόλ για ημερήσιες εκδρομές

Τουρίστριες από τη Βρετανία επιδίδονται σε αγώνα πάλης εν πλω

Η εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για τη δράση της στον τόπο. Πιο πρόσφατη ήταν η αποκάλυψη ενός άλλου βίντεο από το τοπικό site mallorcaradio.com στο οποίο μία νεαρή Βρετανή τουρίστρια μέσα σε διάρκεια 1.05 έχει κάνει στοματικό έρωτα σε 15 διαφορετικούς άνδρες στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που αποκαλείται «mamading» από τους διοργανωτές. Όποια τουρίστρια κάνει περισσότερες φορές «mamding» είναι η νικήτρια και πίνει δωρεάν. Ο διαγωνισμός αυτός θυμίζει έναν περσινό διαγωνισμό που είχε διεξαχθεί στο Φαληράκι της Ρόδου και στα Μάλια της Κρήτης, όπου γυμνές τουρίστριες από τη Βρετανία επιδίδονταν σε αγώνα δρόμου μέχρι το μπαρ της αρεσκείας τους. Όποια έφτανε πρώτη έπινε δωρεάν.



Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η εταιρεία διοργάνωσης events, Carnage Magaluf, απαντά ότι οι κοπέλες που απεικονίζονται στα βίντεο και στις φωτογραφίες των εκδηλώσεών της έχουν πλήρη επίγνωση, αλλά και συνείδηση του τι κάνουν.
Πάντως, η ισπανική El Pais, στις 3 Ιούλίου με δημοσίευμά της είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στο Μαγκαλούφ τονίζοντας πως από το 2004, οι δύο δρόμοι του θέρετρου, στους οποίους και βρίσκονται τα μπαρ έχουν μετατραπεί σε χώρους διαπόμπευσης των γυναικών.
Μάλιστα, παραθέτει την προσφυγή του Ινστιτούτου των Γυναικών της Ισπανίας στον εισαγγελέα, με την οποία ζητούταν η διερεύνηση της διαφημιστικής πρακτικής των εταιρειών διοργάνωσης εκδρομών και εκδηλώσεων στο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκας. Στην προσφυγή αναφερόταν σαφώς πως ανταλλάσσεται ο στοματικός έρωτας με δωρεάν ποτό. Η οργάνωση θεωρεί την πρακτική αυτή «ταπεινωτική και εξευτελιστική για τις γυναίκες», απαιτώντας την απόσυρση της διαφήμισης από τη βιομηχανία του θεάματος. Παράλληλα, αναδείκνυε και τη δυσφήμιση όχι μόνο για το Μαγκαλούφ, αλλά για ολόκληρη τη Μαγιόρκα, τονίζοντας ότι έτσι δημιουργείται μεγαλύτερη ζημία στον τουρισμό από ό,τι όφελος.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου