Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου-ΑΕ Περίστασης 1-3 (1-1 καν.) HD Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας 5-11-14 Πρόκριση Περίστασης



Του Κολίτση Νίκου

Πιο δύσκολα απ' ότι φανερώνει το τελικό σκορ (1-3), επιβλήθηκε η ΑΕ Περίστασης της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου στην παράταση (κανονικός αγώνας 1-1) και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, χωρίς να
πέσει θύμα έκπληξης, στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου.
Οι γηπεδούχοι, με ανεβασμένη ψυχολογία από την αλλαγή προπονητή και τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για το πρωτάθλημα, μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με γκολ του Κουνατίδη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, εκμεταλλευόμενοι στιγμιαία αδράνεια στην αμυντική λειτουργία του Μοσχοχωρίου με τον Χατζή. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με την Περίσταση να πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Δελαβερίδης Γ. και Κατσαμάγκας Κ.) και να περνάει στην επόμενη φάση των οκτώ του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, διαθέτοντας καλύτερη φυσική κατάσταση και επιδεικνύοντας αγωνιστική πειθαρχία.
Η πρόσληψη του Λάκη Τσιμπούκα δείχνει ευεργετική για την ομάδα της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου και επιφέρει ανακατατάξεις στην ομάδα και στη σύνθεσή της, που θέλουν οπωσδήποτε χρόνο και υποστήριξη για ν' αποδώσουν βαθμολογικά καρπούς. Η ομάδα της Περίστασης, από την άλλη πλευρά, διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, έχει όμως ν' αναμετρηθεί με τον εαυτό της και την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα από την οποία απέχει ακόμα και θέλει δουλειά σε όλα τα επίπεδα για να αντεπεξέλθει ισάξια.

Man of the match: Η παρουσία του Σ. Χατζή στο χώρο του κέντρου με σωστή αμυντική συμπεριφορά σε πρώτο χρόνο, δημιουργική προσέγγιση στο κομμάτι της ανάπτυξης και ηγετική καθοδήγηση στον αγωνιστικό χώρο και ο ταχύτατος επιθετικός Δελαβερίδης Γ. ξεχώρισαν για τα γκολ και τη συνολική εμφάνισή τους. Ο διεμβολιστής Κ. Κατσαμάγκας -με καταγωγή και έναρξη καριέρας από το Λόφο- διακρίθηκε εξίσου πετυχαίνοντας το γκολ της αγωνιστικής.
Highlights: τα σημάδια ανάκαμψης της ομάδας του Μοσχοχωρίου που διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση από αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, το εκπληκτικό γκολ του Κ. Κατσαμάγκα των φιλοξενούμενων, λίγο πριν τη λήξη της παράτασης που διαμόρφωσε το τελικό 3-1, τα δύο δοκάρια και οι χαμένες ευκαιρίες σε μοναδικά τετ α τετ της Περίστασης, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος με τα φύλλα από τα πλατάνια να έχουν σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου σ' ένα ειδυλλιακό χειμωνιάτικο φυσικό περιβάλλον δίπλα στο ποτάμι.
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου