Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΥΡΡΟ!

Ο Πύρρος Δήμας είναι καθιερωμένος στη συνείδηση μας ως ο εθνικός μας ήρωας.  Το δικό μας παιδί που κατάφερε να ακουστεί ο εθνικός ύμνος 3 φορές σε 4 Ολυμπιάδες, σε όλο τον κόσμο.
Βέβαια δε μετράμε και τις υπόλοιπες φορές σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις.  Είναι ο ήρωας μας, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε και να αισθανθούμε  περήφανοι που είμαστε Έλληνες.
Χθες όμως ξαφνιαστήκαμε όταν
μάθαμε  ότι ο Πύρρος Δήμας τέθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα.  Σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν μόνο δεξιοί και αριστεροί, αλλά μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί.
Σε μια περίοδο που η κρίση μαστίζει την κοινωνία μας. Οι οικογένειες  βλέπουν να χάνουν την περιουσία τους.  Οι γονείς να προβληματίζονται για τα παιδιά τους.  Οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.  Και φυσικά οι αυτοκτονίες να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.
Ο Πύρρος Δήμας διαλέγει ίσως την πιο ακατάλληλη στιγμή για να ασχοληθεί με την πολιτική.  Δε μας πειράζει σε πιο στρατόπεδο έχει ενταχθεί, δε μας πειράζει αν είναι πράσινο, μπλε, κόκκινο ή πορτοκαλί.  Μας ενοχλεί όμως ότι με το όνομα του, με την υπόσταση του, μπορεί να παρασύρει ένα ποσοστό ανθρώπων, ιδιαίτερα αναποφάσιστων, που δεν θα ψηφίσουν με βάση το οικογενειακό τους πρόβλημα, την οικογενειακή τους εξαθλίωση, αλλά θα ψηφίσουν για τον Πύρρο Δήμα.
ΠΥΡΡΟ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΛΙΨΗ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ;
Τι θα κάνεις;  Τι θα τους πεις;

Δ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου