Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΟ AIRBUSΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΠΥΚΝΗΣ ΝΕΦΩΣΗΣ, ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.

2)ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 8 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 2 C-130 ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ. ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ 42 ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ AIRBUS ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΧΟΥΝ/ΕΙΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

3)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.ΟΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΠΑΝΓΚ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

4)ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ SITE ΣΤΗΝ ΤΖΑΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ-ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ- ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ PACOM ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ.

5)ΑΠΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ Β ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.
 
 Πηγή: analystsforchange.org
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου