Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Μπορεί να μην μοιάζει με δωμάτιο ενός
συνηθισμένου ξενοδοχείου, αλλά αυτό το 18 τ.μ. κοντέινερ έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε για τη διαμονή σας.

Στο ευρύχωρο εσωτερικό του θα βρείτε ένα διπλό κρεβάτι, καθιστικό, μπάνιο με ντους και βεράντα, στην οποία κάθε πρωί θα απολαμβάνετε το πρωινό σας. Αυτό που κάνει αυτό δωμάτιο ξεχωριστό είναι ότι μπορεί να...κινείται!

Το φορητό ξενοδοχείο είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα μάρκετινγκ της σουηδικής αλυσίδας καταλυμάτων, Scandic.

Το Scandic To Go εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο του 2014 και έχει επισκεφτεί μέχρι σήμερα πολλές περιοχές σε όλη τη Σκανδιναβία, όπως στη Στοκχόλμη, στο Trondheim της κεντρικής Νορβηγίας, σε μια παραλία στη νότια Σουηδία και δίπλα σε μια λίμνη στη Φινλανδία.

Σήμερα είναι τοποθετημένο στη μαρίνα του Djurgarden, ενός καταπράσινου νησιού στην κεντρική Στοκχόλμη.

Παρότι η Scandic καλεί τους ταξιδιώτες να επιλέξουν όποιο σημείο της χώρας επιθυμούν, ωστόσο το μέρος πρέπει να είναι κατάλληλο, ώστε να φιλοξενήσει τον μεγάλο αυτό χώρο, αλλά και να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Ξεχάστε, λοιπόν, την ιδέα να τοποθετήσετε το δωμάτιο στην κορυφή ενός ψηλού βουνού.

Το κοντέινερ διαθέτει μία δεξαμενή νερού και μία δεξαμενή λυμάτων. Στις περισσότερες περιοχές το Scandic συνδέεται στην τοπικό πηγή ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και για τις απομακρυσμένες περιοχές παρέχεται μια γεννήτρια.

Το πρωινό σερβίρεται από το προσωπικό του Scandic κάθε πρωί και για ορισμένες περιοχές, όπως το κέντρο της Στοκχόλμης, προσφέρεται επίσης ασφάλεια.

Επιλέξτε τη δική σας τοποθεσία στο ScandicHotels.com.

Δείτε τις φωτογραφίες: 
















newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου