Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ!



ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Μας κάνουν κακό οι εξαλλοσύνες του», λένε και οι καραμανλικοί.
«Στα κεραμίδια» έχουν ανέβει πάρα πολλοί βουλευτές της Ν.Δ., ειδικά βουλευτές προσκείμενοι στον Κ. Καραμανλή (αλλά όχι μόνο...) με τους ακραίους τόνους που χρησιμοποιούν στις δημόσιες παρεμβάσεις τους ορισμένα στελέχη του κόμματος.
Ιδιαίτερα είναι αγανακτισμένοι με τον (και) κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδη.
Πιστεύουν, ότι ο δημόσιος λόγος που χρησιμοποιεί απωθεί, αντί να συσπειρώνει. Προκαλεί έντονες αντιδράσεις, αντί να επιλύει προβλήματα. Θεωρούν το λόγο του και ακροδεξιό και απωθητικό.
Αλλά την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Στ. Δήμας.
Εκτιμά, ότι σε αυτή - ειδικά - την κρίσιμη περίοδο, μεταξύ της δεύτερης και της -καθοριστικής- τρίτης ψηφοφορίας αυτός ειδικά ο «απωθητικός» λόγος ελαχιστοποιεί κάθε πιθανότητα μιας κάποιας επιπλέον συσπείρωσης, που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες ελπίδες...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Στ. Δήμας αγανάκτησε όταν είδε τον Α. Γεωργιάδη στο δελτίο ειδήσεων του STAR, στον Ν. Χατζηνικολάου και την Μάρα Ζαχαρέα.
Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη ψηφοφορία οι εξαλλοσύνες που επανέλαβε, οι ακρότητες περί... εξόδου απ' το ευρώ και... λιμών, σεισμών και καταποντισμών σε περίπτωση εκλογών και νίκης του «καταραμένου» ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η άκρατη κινδυνολογία που για άλλη μια φορά εξέπεμψε,προβλημάτισαν έντονα τον υποψήφιο Πρόεδρο.
Ο κ. Δήμας εξέφρασε την αγανάκτησή του σε στενούς του φίλους, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., που συμφώνησαν μαζί του. Και τον προέτρεψαν να μιλήσει σχετικά στον Αντ. Σαμαρά.
Πράγματι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά το βράδυ της Τρίτης (23/12/2014) ο Στ. Δήμας είπε στον πρωθυπουργό: «Πρόεδρε, θα ήταν καλό να αποσυρθούν τέτοιες φωνές τούτες τις κρίσιμες μέρες, έως τη Δευτέρα (29/12/2014), διότι μας κάνουν κακό και δεν βοηθούν στο να πετύχουμε να κερδίσουμε κάποιες παραπάνω ψήφους».
Κατά τις πληροφορίες μας, ο Αντ. Σαμαράς του απάντησε ότι θα δώσει σχετικές οδηγίες, αλλά μάλλον με δυσφορία το έκανε, διότι αυτή η ακραία πόλωση είναι και δικιά του επιλογή. Το έδειξε άλλωστε και με τη δήλωση που έκανε μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας...
Οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε τι τελικά θα κάνει...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου