Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ
Στις 02 Δεκεμβρίου 2014, βραδινές ώρες, ο Θοδωρής, 17 ετών, εξαφανίστηκε από
το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Ο Θοδωρής έχει ύψος 1,75 μ. και βάρος 63 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρη φόρμα και αθλητικά κόκκινα- μαύρα παπούτσια. Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος έχει γένια.

Ιδιαίτεροι λόγοι υγείας καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση του ανήλικου, ο οποίος βρίσκεται ήδη πολλές ώρες μακριά από την οικογένεια του. Οι γονείς του Θοδωρή ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεδομένης της παρατεταμένης παραμονής του Θοδωρή εκτός οικίας και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή του. Η οικογένειά του ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα και να επιστρέψει κοντά τους.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση του Θοδωρή θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου