Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

H Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το νέο Δ. Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου





“Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο
νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, ενός από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς αυτής της χώρας, με πλούσια συνεισφορά για τέσσερις και πλέον δεκαετίες στην προβολή της Πιερίας και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
                      Είναι μεγάλη μας χαρά που για ακόμη μία φορά το Φεστιβάλ Ολύμπου θα εκπροσωπείται από ανθρώπους με μεγάλη πορεία στον τομέα του πολιτισμού, πολύχρονη πείρα, αγάπη για την Πιερία και μεράκι για να αναδείξουν ακόμη περισσότερο αυτόν τον τόπο, ώστε η φήμη του να ξεπεράσει τα στενά όρια τόσο της περιοχής μας, όσο και της Ελλάδας.
                      Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει στο νέο Δ. Σ. του Φεστιβάλ Ολύμπου με τον περιφερειακό σύμβουλο της Π.Κ.Μ., Απόστολο Τζόβα, ένα λαμπρό νέο με αξιώσεις που μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά των Πιεριέων.
                      Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά κι εγώ προσωπικά, τόσο ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αλλά και ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, θα είμαστε πάντα δίπλα στο Φεστιβάλ Ολύμπου και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται, ώστε να αναδειχθεί η Πιερία μας και ο πολιτισμός της.”

                                                   Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΠΙΕΡΙΑΣ


                                                                          ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου