Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ «ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ 2014» Η Κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.


Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην τριάδα των επικρατέστερων υποψηφίων για τον τίτλο.
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για
τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί εφέτος τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στη διάρκειά της, θα ανακηρυχθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ομάδες και αθλητές-αθλήτριες με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.
Στη λαμπρή αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται εφέτος για 61η χρονιά θα είναι παρούσα και η πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου καθώς οι 481 αθλητικοί συντάκτες που ψήφισαν, ανέδειξαν την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια μέσα στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων αθλητριών του 2014. Η Νικολαΐδου διεκδικεί με αξιώσεις να ανακηρυχτεί όπως και πέρσι «κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς» καθώς είναι χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, αργυρή πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και στο Παγκόσμιο κύπελλο.
Συνυποψήφιες της Νικολαΐδου για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι η Βάσω Βουγιούκα από την ξιφασκία με χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη, αργυρή πρωταθλήτρια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης τον περασμένο Αύγουστο.
Υποψήφιος για τον τίτλο του «κορυφαίου προπονητή» ήταν και ο προπονητής της Κατερίνας Νικολαΐδου στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης  Γιώργος Μπικογιάννης που με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας  την Τετάρτη (3/12) δεν πέρασε στην κορυφαία τριάδα την οποία αποτελούν οι: ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος (Κολύμβηση), ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος (Πόλο), ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο (Ποδόσφαιρο).

Πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών δήλωσε η Κατερίνα Νικολαΐδου, και πρόσθεσε «ευχαριστώ πολύ τα μέλη του Π.Σ.Α.Τ. που με κατέταξαν για δεύτερη χρονιά ανάμεσα στις τρεις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες της χρονιάς. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται. Θα είμαι παρούσα στην τελετή, αν και θα βρίσκομαι στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας στον Σχινιά μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου