Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ



Με... αέρα νικητή ο πρόεδρος του
ΣΥΡΙΖΑ
Νέα δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του;» αναρωτήθηκε.
Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε, καλώντας τους Έλληνες να εύχονται από τώρα καλή χρονιά.
Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισες πως «οι βουλευτές δεν πρόκειται να κληθούν να εγκρίνουν το πρόσωπο του νέου προέδρου. «Αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά δεν το ομολογούν οι αυτουργοί του χάους. Θα ψηφίσουν για το εάν τα email προς την τρόικα θα γίνουν νόμος. Αν δέχονται το νέο εργασιακό καθεστώς της ολοκληρωτικής βαρβαρότητας, την απελευθέρωση των απολύσεων, την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, αλλά και στα φάρμακα, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, με το εφεύρημα του μηδενικού ελλείμματος. Ή θα πάει η χώρα σε εκλογές απελευθέρωσης και λύτρωσης. Αυτή είναι η ουσία», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε προσκλητήριο συμπαράταξης σε όσες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα θέλουν να βάλουν φραγμό στο γκρέμισμα.
«Απλώνουμε το χέρι σε κάθε Έλληνα, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε μέχρι χτες» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο πρόγραμμα της ΔΕΘ επαναλαμβάνοντας ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση και δεν εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση. «Μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα των εκλογών» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Το πρόγραμμα αυτό είναι ανεξάρτητο από την βασική πολιτική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η κατάργηση των νόμων του Μνημονίου, η αλλαγή πολιτικής και η επαναδιαπραγμάτευση για το χρέος» υποστήριξε.
Ταυτόχρονα τόνισε για μια κόμη φορά τους τρεις πυλώνες του προγράμματος: η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τα μέτρα που θα ανακόψουν την καθίζηση της πραγματικής οικονομίας και τη στήριξη της εργασίας.
 
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου