Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Επιχείρηση καθαριότητας στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ

Απομακρύνθηκε  όγκος άχρηστων υλικών και απορριμμάτων.


Σε καθαρισμό του χώρου του καταυλισμού των ΡΟΜΑ, στην περιοχή του Πέλεκα, προχώρησαν την Πέμπτη το πρωί, τα συνεργεία του  Δήμου Κατερίνης, παρουσία του
Αντιδημάρχου κ. Βαϊνά Δημήτριου.  Κύριος στόχος  αυτής της παρέμβασης  είναι να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγιεινής των ενοίκων  του  καταυλισμού αλλά και η αισθητική αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής πέριξ του ποταμού Πέλεκα.

Οι εργασίες έγιναν παρουσία του  Αντιδημάρχου  Τεχνικών Έργων κ. Βαϊνά  Δημήτριου που δήλωσε τα εξής: « Ξεκίνησε σήμερα μια συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού και καλλωπισμού του καταυλισμού των ΡΟΜΑ αλλά και της ευρύτερης περιοχής  πέριξ και κατά μήκος του ποταμού Πέλεκα. Αυτό αποτελεί μια συνέργεια των δύο Αντιδημαρχιών  Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας. Κύριο μας μέλημα, είναι διασφαλιστούν πρωτίστως οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής των ΡΟΜΑ. Κατά τις εργασίες αποκομιδής απομακρύνθηκε αρκετά μεγάλος όγκος από μπάζα, άχρηστα υλικά και απορρίμματα.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες κατά μήκος του δρόμου, παράπλευρα από τον ποταμό Πέλεκα, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα άχρηστα υλικά που έχουν εναποτεθεί εκεί.  Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα αυτής της περιοχής και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους Δημότες μας να μην εναποθέτουν μπάζα και άλλα είδους άχρηστα υλικά στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Δήμος καταβάλει προσπάθειες για την συνολική αναβάθμιση της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου