Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.



Μήνυμα προς τους βουλευτές εν όψει της
σημερινής, πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στέλνει το Μαξίμου, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο «πολιτικής περιπέτειας που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία».

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τη σημερινή (17/12/14) πρώτη ψηφοφορία Εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση δεν απέχει από το πολιτικό κλίμα των ημερών το οποίο προωθούν τα κυβερνητικά στελέχη, αφού για μια ακόμα φορά υπάρχει το σενάριο της τρομοκράτησης των βουλευτών.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση τελειώνει με τη φράση πως η ψηφοφορία μπορεί να ερμηνευτεί ως και «αποφυγή μιας πολιτικής περιπέτειας που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Αναλυτικότερα:
«Απόψε διεξάγεται η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ψηφοφορία κατά την οποία, η θετική ψήφος των Βουλευτών, βεβαίως δεν εκλαμβάνεται ως ψήφος υπέρ της Κυβέρνησης. Αλλά ως απόφαση υπεράσπισης του Συντάγματος και σεβασμού του ίδιου του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όπως και ως αποφυγή μιας πολιτικής περιπέτειας που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Ποιο θα είναι ωστόσο το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή; Θα λάβει περισσότερες από 164 ψήφους ο Σταύρος Δήμας; Ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου