Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ομολογία-σοκ του φονιά της 30χρονης στην Κατερίνη: Της κάρφωσα το μαχαίρι στην καρδιά -Αφού είδα το βλέμμα της να παγώνει, την κάρφωσα άλλη μία


Σοκ προκαλεί η ομολογία του δράστη του αποτρόπαιου φονικού της Κατερίνης με θύμα μια 30χρονη. Την άτυχη κοπέλα δολοφόνησε με δύο μαχαιριές στην καρδιά ο 33χρονος
φίλος της σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή και άφησε το άψυχο σώμα της εκεί επί έξι μήνες, ως πρόσφατα δηλαδή, όταν και ανακαλύφθηκε.
Ο 33χρονος δηλώνει τώρα μετανιωμένος και υποστηρίζει ότι ήθελε να ξεμπλέξουν με τη φίλη του από τα ναρκωτικά και να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, η περιγραφή του κυνικού εγκλήματος από τον ίδιο, που φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso, σοκάρει: «Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της. Κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά. Αφού την είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά. Αφού είδα ότι είχε πλέον πεθάνει, την έντυσα και έφυγα αφήνοντάς την εκεί».
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης, αφορμή για τον διαπληκτισμό που οδήγησε στη δολοφονία ήταν μια καρτέλα με χάπια. «Πήγαμε στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε. Αρχικά κάναμε χρήση της ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια κάναμε έρωτα. Αφού τελειώσαμε και η ώρα ήταν περίπου 21:30 τσακωθήκαμε, γιατί η Μαρίνα έβγαλε μια καρτέλα με χάπια και κατανάλωσε τέσσερα με πέντε δισκία. Εγώ ήθελα να κόψουμε τα χάπια και να είμαστε μαζί, ενώ η Μαρίνα δεν τα σταμάταγε και αυτός ήταν ο λόγος που τσακωθήκαμε. Πάνω στον τσακωμό με αποκάλεσε ρουφιάνο, γιατί πριν δυο ημέρες είχε πει στη μητέρα της ότι της είχε κλέψει χρήματα, ενώ εγώ πράγματι το είχα κάνει αυτό γιατί δεν ήθελα να έχει χρήματα και να πίνει χάπια».
Η άγρια δολοφονία της κοπέλας έγινε τη νύχτα  της 24ης Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κατερίνη. Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα και την άφησε εκεί μέχρι πρόσφατα, όταν και ομολόγησε.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου