Άγνωστοι έκλεψαν 400 δοχεία γεμάτα μέλι και
ένα φορτηγό !
Νέα κλοπή ... μαμούθ σημειώθηκε αυτή τη φορά στο χωριό Άνω Ασίτες όπου άγνωστοι έκλεψαν 400 δοχεία μέλι και ένα φορτηγό σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη τους στην αστυνομία!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν με λοστούς την πόρτα της αποθήκης. Στο χώρο βρίσκονταν 200 δοχεία γεμάτα μέλι καθώς επίσης και 200 άδεια τα οποία οι δράστες φαίνεται πως γέμισαν με την ησυχία τους από τις δεξαμενές !
Στη συνέχεια οι άγνωστοι φόρτωσαν τα δοχεία στο φορτηγό του 60χρονου ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συνολικα αφαίρεσαν 10 τόνους μελιού με τις έρευνες της αστυνομίας να κινούνται προς κάθε πιθανή κατεύθυνση !
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σήμερα το πρωί το φορτηγό που είχαν αφαιρέσει οι δράστες βρέθηκε παρατημένο κοντά στο Σπήλι Ρεθύμνου.
Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν είχε σημειωθεί μια ανάλογη κλοπή στα Βορίζια όπου άγνωστοι έκλεψαν 28 τόνους μελιού μέσα σε μια νύχταχωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 7ης προς 8ης Φεβρουαρίου του 2013.
 cretalive.gr