Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οικονομική ενίσχυση ύψους 75.000 ευρώ για το Α’ Εξάμηνο του 2014 στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας




Σοφία Μαυρίδου: “Θα συνεχίσουμε να  στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Μέριμνα
του Παιδιού. Το κοινωνικό έργο που επιτελεί τα τελευταία 35 χρόνια για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη είναι υψίστης σημασίας.


Τη δόση του Α’ Εξαμήνου του 2014 της επιχορήγησης για την ενίσχυση – στήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» ύψους 75.000 ευρώ, παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στον Πρόεδρο του ΔΣ της Μέριμνας, Δημήτρη Σολδάτο και στο Διευθυντή της Μέριμνας, Λάζαρο Κασσιάρο, το πρωί της Παρασκευής, 5 Δεκεμβρίου 2014 στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενώ αναμένεται να δοθεί και η δεύτερη δόση, ύψους 90.000 ευρώ.
            Η κα Μαυρίδου τόνισε για ακόμα μία φορά την αμέριστη συμπαράστασή της στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί επί 35 χρόνια η Μέριμνα, βοηθώντας παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό που διακρίνει τη Μέριμνα του Παιδιού είναι η εξωστρέφεια και αυτό είναι ουσιώδους σημασίας, διότι οι πολίτες γίνονται κοινωνοί της κάθε προσπάθειας που καταβάλλεται για να βοηθηθούν τα παιδιά που χρειάζονται την στήριξή μας. Δεν υπάρχουν στην Περιφέρειά μας πολλοί σύλλογοι ή ιδρύματα με τη δική σας ανάλογη δράση και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως οι Πιεριείς είναι φιλάνθρωποι, εθελοντές και πάντα θέλουν να προσφέρουν».
            Ο κος Σολδάτος ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προς τη Μέριμνα του Παιδιού «η οποία δεν έχει σταθεί μόνο στα λόγια, αλλά όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι πάντα δίπλα μας. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο».
            Η συνάντηση της κας Μαυρίδου με τον πρόεδρο και το διευθυντή της Μέριμνας του Παιδιού ολοκληρώθηκε με μία πρόσκληση για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο στην πλατεία Ελευθερίας από τις 18 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014, όπου πωλούνται χειροποίητα έργα των ωφελουμένων για την ενίσχυση της δράσης και του έργου της Μέριμνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου