Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ 11ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ


Η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια πέτυχαν το αγόρι

Ευτυχώς ελαφρά τραυματίστηκε ένα 11χρονο αγόρι όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του.

Ο 60χρονος Λαμιώτης, μαζί με τον 11χρονο γιο του βρέθηκαν για κυνήγι στη δασική περιοχή «Αγ. Αντώνιος» στο Λιβάδι Ελασσόνας όταν άγνωστο πώς, η κυνηγετική καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, με τα σκάγια να τραυματίζουν τον ανήλικο μαθητή στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» που αναμεταδίδει το thessalianews.gr, πριν λίγες ημέρες, πατέρας και γιος, βρέθηκαν σε δασική περιοχή στο Λιβάδι Ελασσόνας με σκοπό το κυνήγι πτηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο 60χρονος ακούμπησε σε θάμνο την κυνηγετική του καραμπίνα αυτή εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν τον 11χρονο στα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού.

Ο 60χρονος μετέφερε αμέσως το γιο του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για να διακομισθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, έλαβε πρόσφατα εξιτήριο. Με εντολή των εισαγγελικών αρχών ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και ενεργείται αστυνομική προανάκριση ενώ το κυνηγητικό όπλο βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και κατασχέθηκε.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου