Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΑΒΙΔΗΣ: ΄΄ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!΄΄



Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κοκαβίδης μίλησε στο Δημήτρη Παπαδόπουλο στο ΣΚΑΙ 92,6 για το επεισόδιο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του ίδιου και του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Όπως ο ίδιος υποστήριξε
δεν είχε σκοπό εκείνη την ημέρα να πάει στο Δημαρχείο, αλλά πήγε μετά από κάλεσμα του Χρήστου Καραφουλίδη.
Ενώ ήταν στο Δημαρχείο χρειάστηκε να καλέσει από σταθερό τηλέφωνο.  Πήγε στη γραμματέα του Δημάρχου και της ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο.  Μετά από λίγο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος και επιτέθηκε λεκτικά στο πρόσωπο του λέγοντας χαρακτηριστικά:  ΄΄Εσύ θα με στείλεις στη φυλακή;  Εγώ θα σε στείλω στη Ρωσία΄΄.
Τότε όπως πάντα ισχυρίζεται ο Γιώργος Κοκαβίδης, εκνευρίστηκε για τη φράση αυτή και αρχικά τον έφτυσε ανταπέδωσε ο Δήμαρχος και ακολούθησε η βίαιη κίνηση.
Ο ίδιος υποστήριξε στο Δημήτρη Παπαδόπουλο ότι ενοχλήθηκε από την αλαζονική στάση του Δημάρχου όπως τη χαρακτήρισε και για την φράση ότι θα τον στείλει στη Ρωσία.
Διότι όπως δηλώνει ο ίδιος έχει μια ευαισθησία απέναντι στους Ελληνοπόντιους που έρχονται από τη Ρωσία.
Το ιστορικό της κόντρας μεταξύ του Κοκαβίδη και του Δημάρχου αφορά ένα γήπεδο της ομάδας ΄΄Διόσκουροι΄΄ στο οποίο είναι πρόεδρος ο Γιώργος Κοκαβίδης.
Για το γήπεδο αυτό ο  Γιώργος Κοκαβίδης υποστήριξε ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για το γήπεδο αυτό αλλά ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης καθυστερεί να την εφαρμόσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου