Υλικά
2 συσκευασίες OREO
2 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη λιωμένη
500 γρ. παγωτό σοκολάτα
500 γρ. παγωτό στρατσιατέλα
1/2 φλ. σιρόπι σοκολάτα
1 φλ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή
4 κ.σ. φουντούκια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Κάνουμε σκόνη τα μισά μπισκότα OREO . Ανακατεύουμε σε μπολ με το λιωμένο βούτυρο.
Στρώνουμε τη βάση σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ. Γύρω γύρω στήνουμε όρθια όσα OREO χωράνε για να καλυφθεί το πλαϊνό της φόρμας .Παγώνουμε για 15' στην κατάψυξη.
Απλώνουμε σε στρώση το παγωτό σοκολάτα πάνω στην μπισκοτένια βάση. Με σκουπ παγωτού βάζουμε μπάλες στρατσιατέλα από πάνω. Παγώνουμε στην κατάψυξη να σφίξει για 2-3 ώρες. Λίγο πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, φουντουκιά και ροζέτες χτυπημένης κρέμας. Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου