Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

"Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους βουλευτές που εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα, πρωτόγνωρο όχι μόνο στην Ελλάδα,
αλλά στον κόσμο όλο, μέσα σε δύο μήνες ζωής του Κινήματος", αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος συγχαίρει τους υποψήφιους που δεν εξελέγησαν, όσους κατέθεσαν αιτήσεις υποψηφιότητας,  και τις συντονιστικές επιτροπές σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.


"Σίγουρα έγιναν λάθη και παραλήψεις. Αλλά εξακολουθούν να είναι η μεγάλη δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού του Κινήματος και μάλιστα πολλαπλών αξιώσεων", τονίζει.

"Η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε. Είμαστε ο βασικός πυλώνας της ανατροπής ενός διαπλεκόμενου πολιτικού σκηνικού και του τέλους της μεταπολιτευτικής περιόδου.  Όπως θα είμαστε και οι πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου που ανοίγει από σήμερα στη χώρα μας, με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στη πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.
Τώρα όλοι μαζί αρχίζουμε δυνατά μέσα και έξω απο το Κοινοβούλιο.Να ανακτήσουμε την ελευθερία και κυριαρχία της χώρας μας. Να φύγουν οι δυνάμεις κατοχής και οι εδώ υπάλληλοί τους", καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου