Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΡΦΕΛΗΣ: «ΈΧΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ ΑΝΔΡΑ»




Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός performer μίλησε στους
οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά για τη σχέση του με την Έλενα Τζαβαλιά, την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από άνδρα και την πρόταση για να συμμετέχει στο «Just the 2 of Us».

Για την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Έλενα Τζαβαλιά μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής. Όπως απόκαλυψε, είναι 11 χρόνια ζευγάρι και οι τσακωμοί των πρώτων χρόνων της σχέσης τους, έχουν αντικατασταθεί με αστεία και γέλια. Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από άτομο του ιδίου φύλου, γεγονός που του κόστισε τη δουλειά του. «Έχασα δουλειά, επειδή με φλέρταρε άτομο του ιδίου φύλου από τον χώρο και εγώ δεν ανταποκρίθηκα. Ο μόνος είμαι; Παλιά συνέβαινε με τις γυναίκες, τώρα συμβαίνει μόνο με τους άνδρες αυτό», είπε και συμπλήρωσε «Σε άλλη περίπτωση που μου έτυχε, δεν αντέδρασα βίαια, ούτε βρίζοντας, αλλά έφυγα σαστισμένος. Το περιστατικό αυτό μου συνέβη σε μικρή ηλικία κι εκεί τα έχασα και έφυγα».




Τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι έχει ραντεβού με τα στελέχη του Mega για να συζητήσει για το αν τελικά θα συμμετάσχει ή όχι στο Just the 2 of Us, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, που ειναι ένα show που θα φέρει την υπογραφή του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου