Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ




Υλικά
3 βανίλιες
4 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
4 αυγά
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
κανέλα
1 1/2 φλυτζάνι γάλα

ζάχαρη άχνη
2 φλιτζάνια αλεύρι
1/2 κουταλάκι αλάτι
λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση

-Κοσκινίζετε το αλεύρι 

-Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε το αλάτι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ 

-Χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη 

-Προσθέτετε στο αλεύρι το μείγμα της ζάχαρης και το γάλα 

-Χτυπάτε να γίνει ένα χυλός ομοιόμορφος 

-Βάζετε το λάδι να κάψει 

-Ρίχνετε τις τηγανίτες μία κουταλιά για μία τηγανίτα 

-Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές 

-Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σίτα ή στρατσόχαρτο 

-Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω και κανέλα 
sintgages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου