Τι χρειαζόμαστε:
Πώς το κάνουμε:
- Βράζω το σιρόπι για περίπου 5 λεπτά.
- Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίχνω σιγά σιγά το σιρόπι και ζυμώνω, ίσως να μην χρειαστεί όλο το σιρόπι.
- Πλάθω σε ότι σχήμα θέλω.
- Για επικάλυψη χρησιμοποιώ άχνη ζάχαρη ή τριμμένους ξηρούς καρπούς για να είναι νηστίσιμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για επικάλυψη βάζω ότι θέλω (τρούφα, κουβερτούρα θα γίνουν τρουφάκια, καριόκες).
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου