Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Σκληρή κόντρα Μώραλη - Γιάννας Αγγελοπούλου για τον... Μαρινάκη

Ευθεία επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου εξαπέλυσε ο νέος πλέον δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μετά την παρέμβαση της πρώτης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η κ. Αγγελοπούλου με παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», υποστήριξε ότι «στον Πειραιά δεν
υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης». Η «Σιδηρά Κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε λόγο για «φαινόμενο Μαρινάκη» στον Πειραιά, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι απλώς επιχειρηματίας. Όταν εμφανίζεται κάτι στα κοινά που δεν προέρχεται από την πολιτική είναι ανησυχητικό. Δεν συμφωνώ με την γηπεδοποίηση και σκοτεινές καταστάσεις στην πολιτική. Στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης».
Η σκληρή ανακοίνωση του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και του συνδυασμού του, «Πειραιάς Νικητής» αναφέρει: «Η “συγγραφέας” Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό».

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου