Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK: ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ!


- Ο Χαφέζ Άσαντ φέρεται να ανέβασε στο Facebook post – πρόκληση προς τις ΗΠΑ 
- «Περιμένουμε 12 ώρες, 48 ώρες είπαν, περιμένουμε» γράφει ο γιος του προέδρου της Συρίας 
- «Έχουν καλύτερα αεροπλάνα, πλοία αλλά δεν έχουν στρατιώτες, έχουν δειλούς» 
- Ερευνάται αν ο λογαριασμός είναι αυθεντικός
- Ρεπορτάζ σοκ του BBC σε σχολείο στο Χαλέπι που βομβαρδίστηκε με ναπάλμ 
- Βομβαρδιστικό έκανε πολλές φορές πτήση πάνω από παιδική χαρά, έριξε τη βόμβα και σκότωσε 10 παιδιά 
- Κάνουν πίσω οι δυτικοί μετά το ηχηρό ΟΧΙ της Βρετανίας σε ενδεχόμενο επέμβασης 

«Ελάτε να μας πολεμήσετε και θα σας νικήσουμε» είναι το μήνυμα που στέλνει στους Αμερικανούς ο 11χρονος γιος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ στους Αμερικανούς.

Μια ανάρτηση στο Facebook του Χαφέζ Άσαντ έχει ήδη αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και αναπαράγεται από αμερικανικά ΜΜΕ.

«Θέλω τόσο πολύ να επιτεθούν» γράφει σύμφωνα με τη New York Post, ενώ επιτίθεται στα αμερικανικά στρατεύματα. «12 περιμέναμε. 48 ώρες είπαν, περιμέναμε. Μπορεί να έχουν τον καλύτερο στρατό στον κόσμο.. καλύτερα αεροπλάνα, πλοία, τανκς από τα δικά μας. Αλλά στρατιώτες; Κανείς δεν έχει στρατιώτες σαν της Συρίας. Αν με ρωτήσετε πόσο βαθμολογώ του Αμερικανούς «στρατιώτες», θα τους έκρινα χειρότερους.

Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει μερικούς δειλούς με νέα τεχνολογία που αυτοαποκαλούνται απελευθερωτές», γράφει μεταξύ άλλων. 



«Θέλω να επιτεθούν τόσο πολύ γιατί θέλω να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν πως θα τελειώσει», γράφει. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η αυθεντικότητα του λογαριασμού, αλλά οι New York Times εμφανίζουν αποδείξεις πως ο λογαριασμός αυτός ανήκει στον 11χρονο γιο του Σύρου προέδρου. 

Σύμφωνα με τους Times, το post του νεαρού Άσαντ έχει likes από παιδιά και εγγόνια κορυφαίων στελεχών του συριακού καθεστώτος, ανάμεσα τους αυτά του αναπληρωτή αντιπροέδρου και του πρώην υπουργού Άμυνας. 

newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου