Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ: ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΚ την
ερχόμενη Πέμπτη (29/08), είναι πιθανό να ανακοινωθεί μια νέα επενδυτική συμφωνία που θα… ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρα από την ενημέρωση για το θέμα του γηπέδου και τις κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί η διοικητική ομάδα της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει και τη νέα επενδυτική συμφωνία που θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη και θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο γνωστός επιχειρηματίας θα ανακοινώσει μια κίνηση που θα είναι πρωτοποριακή όχι μόνο για την Ένωση αλλά συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η συνεργασία αυτή, την οποία έχει προχωρήσει αρκετά ο «τίγρης», θα αφορά σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου γηπέδου του «δικεφάλου». Με γνώμονα το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δραστηριοποιείται σε πάρα πολλούς τομείς και έχει επαφές με αρκετά ισχυρούς οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το τι ακριβώς θα προβλέπει αυτή η συμφωνία και το πώς θα επωφεληθεί από αυτήν η ΑΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου