ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Lurpak
τρούφα για επικάλυψη
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Βάρος: 450 γρ.
Κόστος: 3,40 ευρώ
http://syntages-imeras.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου