Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ








ΥΛΙΚΑ: 
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) 
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ) 
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Lurpak 
τρούφα για επικάλυψη



Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Βάρος: 450 γρ.
Κόστος: 3,40 ευρώ

http://syntages-imeras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου