Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ









Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. βουτυρο (300 γρ. γαλακτος και 200 γρ. μαργαρίνη)
  • 300 γρ. ζαχαρη αχνη
  • 3 αυγα
  • 1.025 γρ. αλευρι μαλακο
  • 30 γρ. μπεικιν
  • 2-3 βανιλιες
  • 105 γρ. γαλα εβαπορε που διαλύουμε σει 20 γρ. νερο
  

Πώς το κάνουμε:

  1. Προσθετουμε σε μια λεκανη ενα ενα τα υλικα και ανακατευουμε καλα με τα χερια. Τελευταίο βάζουμε το αλεύρι και σιγά σιγά, γιατί μπορεί να μη το πάρει όλο.
  2. Επειτα πλαθουμε το μειγμα σε κουλουρακια.
  3. Τα βζουμε σενα ταψι και μετα στο φουρνο για 20' στην 1η θεση (τη χαμηλότερη) στους 180 βαθμους, στο πανω κατω.

http://www.sintagespareas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου