Τι χρειαζόμαστε:
- 500 γρ. βουτυρο (300 γρ. γαλακτος και 200 γρ. μαργαρίνη)
- 300 γρ. ζαχαρη αχνη
- 3 αυγα
- 1.025 γρ. αλευρι μαλακο
- 30 γρ. μπεικιν
- 2-3 βανιλιες
- 105 γρ. γαλα εβαπορε που διαλύουμε σει 20 γρ. νερο
Πώς το κάνουμε:
- Προσθετουμε σε μια λεκανη ενα ενα τα υλικα και ανακατευουμε καλα με τα χερια. Τελευταίο βάζουμε το αλεύρι και σιγά σιγά, γιατί μπορεί να μη το πάρει όλο.
- Επειτα πλαθουμε το μειγμα σε κουλουρακια.
- Τα βζουμε σενα ταψι και μετα στο φουρνο για 20' στην 1η θεση (τη χαμηλότερη) στους 180 βαθμους, στο πανω κατω.
http://www.sintagespareas.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου