Υλικά
600 γρ. σοκολάτα με 50% περιεκτικότητα σε κακάο
200 γρ. βούτυρο αγελάδος
6 κ.σ. σιρόπι βανίλιας
1 πακέτο πτι-μπερ
75 γρ. φυστίκια Αιγίνης ανάλατα τριμμένα
150 γρ. φουντούκια χοντροσπασμένα
60 γρ. marshmallows
Για το σιρόπι βανίλιας βράζουμε για 10 λεπτά 1 φλ. νερό με 2 κ.σ. υγρή βανίλια
πολύχρωμη τρούφα για το ντεκόρ
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα μαζί με το σιρόπι και το βούτυρο.
Σε ένα μπολ τρίβουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και το κόβουμε σε μπουκίτσες.
pirouni.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου