ΥΛΙΚΑ
6 χοιρινά μπριζολάκια από λαιμό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια
4 πιπεριές
200 γρ. ασπρομανίταρα
1 κύβο φρέσκο ζωμό κότας
1 φλ. μπίρα
φρέσκο θυμάρι
πιπέρι
αλάτι
200 γρ. χαλούμι
πουρές για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δυο πλευρές. Τα βγάζουμε σε πιατέλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια στο ίδιο λάδι και τα αφήνουμε να μαραθούν. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι. Ξαναβάζουμε τα μπριζολάκια πάνω στα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με τη μπίρα. Προσθέτουμε το ζωμό.
Κόβουμε το χαλούμι σε κύβους. Όταν αρχίσει να γλασάρει η σάλτσα βάζουμε στα μπριζολάκια το τυρί. Σκεπάζουμε για 2'-3' να λιώσει το χαλούμι. Σερβίρουμε με πούρε και πράσινη σαλάτα.
Κόβουμε το χαλούμι σε κύβους. Όταν αρχίσει να γλασάρει η σάλτσα βάζουμε στα μπριζολάκια το τυρί. Σκεπάζουμε για 2'-3' να λιώσει το χαλούμι. Σερβίρουμε με πούρε και πράσινη σαλάτα.
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου