Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΓΑΣ Σβορώνου-Ακαδημία Πλαταμώνα 0-1 HD 13η Α' ΕΠΣ Πιερίας 26-11-2014 Διπλό επιβίωσης Πλαταμώνα



Νίκη ψυχολογίας με 1-0 πέτυχε η Ακαδημία Πλαταμώνα στο Σβορώνο, επί του τοπικού ΓΑΣ, σε αναβληθέντα αγώνα για την 13η αγωνιστική του
πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ανέπνευσε βαθμολογικά.
Παιχνίδι κέντρου, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία, έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Στέλιου Καλαϊτζίδη ανέβασε στροφές στην επανάληψη και σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου πλησίαζε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, ενώ, μετά την επίτευξη του γκολ με τον Γκανάβα στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε και άλλες φορές τη γηπεδούχο ομάδα. Η νεανική ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη από την άλλη μεριά, μετά το γκολ που δέχτηκε,  ανέβασε παίκτες στη μεσαία γραμμή, πίεσε ψηλά και προσπάθησε να ισοφαρίσει με ατομικές ενέργειες και δημιουργία παιχνιδιού από τα άκρα, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το στόχο της. 

Man of the match: O ταχύτατος αριστεροπόδαρος επιθετικός Γκανάβας Μ., με το νικητήριο γκολ που πέτυχε, με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τη συνολική του απόδοση και το αρχοντικό του στυλ, μαζί με τον δεξιό οπισθοφύλακα Αγάκη Ι., που κράτησε τους επιθετικούς των γηπεδούχων μακριά από την εστία της ομάδας του, με σωστές τοποθετήσεις και ανεβάσματα, μαζί με τον Παυλίδη Γ., που έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, δημιούργησε χώρους και έκανε κατοχή, δικαιούνται επάξια τον τίτλο.
Highlights: ο αγωνιστικός ρυθμός του αγώνα και ο χαμηλός μέσος ηλικίας των δύο ομάδων, ο πανηγυρισμός του σκόρερ μετά την επίτευξη του γκολ, η μοναδική ευκαιρία του Σβορώνου με τον Παπαδόπουλο Θ. για να ισοφαρίσει και η σωτήρια ενστικτώδης απόκρουση του Μαϊνάρα του Πλαταμώνα, οι αντεπιθέσεις της Ακαδημίας και οι ευκαιρίες στην κόντρα για 2ο γκολ και οι τακτικές παρεμβάσεις των δύο προπονητών να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου