Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Επιστημονική διημερίδα για τον Ιωάννη Σακελλαρίδη και τη μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο

Έληξε αργά την Κυριακή, η επιστημονική διημερίδα με θέμα: « Η ζωή και το έργο του Ιωάννης Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα», την οποία διοργάνωσε η
Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του  2ου  Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, Σάββατο και Κυριακή, 22-23 Νοεμβρίου 2014.
Την κήρυξη της έναρξης της επιστημονικής διημερίδας πραγματοποίησε η πρόεδρος της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια.
Χαιρετισμό στην διημερίδα απηύθυναν, ο αντιδήμαρχος Δήμου Δίον-Ολύμπου κ Νικόλαος Λάππας, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Γεώργιος και την δεύτερη ημέρα η αντιπεριφερειάρχης κ.  Μαυρίδου
Στην εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, από το Λιτόχωρο και τις γύρω περιοχές, καθώς και αρκετοί νέοι και παλαιοί  δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου.
 Τα συμπεράσματα και τα πρακτικά της διημερίδας θα είναι στη διάθεση του κοινού και της επιστημονικής κοινότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας
Ζώη- Παναγούλια Νίκη                      Τσαρδούνης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου