Υλικά
- 800 γραμμάρια νουά γάλακτος (κομμένα σε χοντρές φέτες)
- ελαιόλαδο
- αλάτι & ρίγανη
- Εκτέλεση
1. Βάζουμε ελάχιστο λάδι σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε μέχρι να ζεσταθεί αρκετά.2. Στη συνέχεια τοποθετούμε τις φέτες κρέατος στο τηγάνι (περίπου 1-2 λεπτά), μέχρι να ξεκολλάνε.3. Μόλις ξεκολλήσουν, τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για άλλα δύο λεπτά, τις βγάζουμε από τη φωτιά και τις σκεπάζουμε για πέντε λεπτά.4. Μετά από πέντε λεπτά ανοίγουμε το καπάκι (το κρέας έχει αφήσει λίγο ζουμί), το αλατίζουμε κι από τις δυο πλευρές και ρίχνουμε τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.5. Κατόπιν βγάζουμε το κρέας, βράζουμε για λίγο το ζωμό μέχρι να πήξει, περιχύνουμε το κρέας μας και σερβίρουμε.annamariabarouh.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου