Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της: «Δεν ανησύχησα ούτε μία φορά πως θα μιλούσε κάποιος από τους συνεργάτες μου στον Τύπο»Η Ελένη Μενεγάκη ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά την τελευταία της συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα – το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο, τον έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και την εγκυμοσύνη της- στον
Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κάλια Καστάνη, για το περιοδικό Γυναίκα.
Για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο και τον έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο: «Αν μη τι άλλο, (ο κόσμος) ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα».
Για την εγκυμοσύνη της και την εμπιστοσύνη που έχει στους συνεργάτες της: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις αν θες να πάρεις».
Για τις δυσκολίες που περνάει το τελευταίο διάστημα: «Έχω πάντα μια βάση, στον χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούρια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στον χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».
Για τις δύσκολες αποφάσεις και για τις συνέπειές τους: «Και στα δύο κομμάτια της ζωής μου (σ.σ.: επαγγελματικά και προσωπικά) έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις και σε κανέναν τομέα δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα διαστήματα: για ένα χρόνο, δύο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά αν την πάρω, την υποστηρίζω με νύχια και με δόντια […] Ναι, πλήρωσα το τίμημα. Και ήταν μεγάλο – τι φαντάζεσαι, πως δεν τρελαίνομαι κι εγώ ώρες ώρες, όταν πάω οπουδήποτε και βλέπω 5-6 φωτογράφους στο κατόπι μου; Αλλά έτσι ήταν και έτσι κύλησε η ζωή μου μέχρι σήμερα. Κι έπειτα, αυτό που κέρδισα ήταν επίσης μεγάλο. Σπουδαίο και βαρύ».
Για το τι θεωρεί η ίδια οικογένεια; «Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».


 peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου