Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 282,6 ΕΚΑΤΑ. ΕΥΡΩΓια τις 18 Μαΐου 2015 αναβλήθηκε η δίκη του 46χρονου, που συνελήφθη, κατηγορούμενος για το
αστρονομικό χρέος των 282,6 εκατ. ευρώ που βεβαιώθηκε σε βάρος του ως πρώην προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλή.

Η συγκεκριμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή, η μεγαλύτερη που έχει βεβαιωθεί πανελλαδικά, αφορά χρονική περίοδο μεγαλύτερη των 4 ετών -δηλαδή το διάστημα 29/1/2010 έως 30/5/2014- ενώ σ' αυτήν περιλαμβάνονται πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Συνδέεται δε με το γνωστό θέμα της έκδοσης εικονικών τιμολογίων που βαρύνει τον Ερασιτέχνη, υπόθεση που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη και το επόμενο διάστημα το κύριος μέρος της θα φτάσει στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης.
Ο 46χρονος, που -στο μεταξύ- αφέθηκε ελεύθερος, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ, υποστήριξε ότι ίδιος υπήρξε πρόεδρος διοίκησης Πρωτοδικείου και ότι «χρεώθηκε» οφειλές προηγούμενων διοικήσεων.
Την ίδια ώρα, ο συνήγορός του, συνδέοντας την παραπάνω οφειλή με την υπόθεση των πλαστών τιμολογίων, χαρακτήρισε τον εντολέα του ως «εξιλαστήριο θύμα», διατυπώνοντας παράλληλα ενστάσεις ως προς το γεγονός ότι για την ίδια υπόθεση (των πλαστών τιμολογίων) υπάρχουν πολλαπλάσιες φορολογικές παραβάσεις που διερευνώνται σε βάρος διαφόρων ανεξάρτητων προσώπων.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου