Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλεων Δυνάμεων στην οποία παρευρέθηκε και μίλησε ο Διεθνολόγος κ. Δρούγος

 FullSizeRender
Στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, ολοκληρώθηκαν εχθές το βράδυ, οι εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Το παρόν στην εξαιρετική εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος, ο Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Τζούμης, ο
Βουλευτής Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζαχάρωφ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Μοσχάκης και Σαράντης Πανταζής. Φυσικά στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.
 FullSizeRender11IMG_8203
Αμέσως μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στον κόσμο ο Ταξίαρχος, ξεκίνησε μια αφήγηση, με την συνοδεία μουσικών του στρατού, που συγκίνησε και μας ταξίδεψε στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ιστορία του Ελληνισμού.
IMG_8310FullSizeRender15
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διεθνολόγος, Διπλωματικός Αναλυτής κ. Δρούγος, του οποίου το βιογραφικό ειναι ιδιαίτερα μεγάλο και μίλησε για γεωπολιτικά ζητήματα και για το «αύριο» των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τέλος τον λόγο πήρε ο μουσικολόγος και λαογράφος κ. Μυλωνάς, με το εξαιρετικό του χιούμορ. Ο κ. Μυλωνάς τραγούδησε υπέροχα και δυο τραγούδια.
Και εκεί που θεωρούσαμε ότι πλησιάζαμε στη λήξη της εκδήλωσης, ανέβηκε στη σκηνή ο κ. Κοτσιναδέλλης με τη λύρα του.
Ο Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Τζούμης, στο κλείσιμο της βραδιάς, έδωσε αναμνηστική πλακέτα στους κ.κ. Μυλωνά και Δρούγο, στον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη, αλλά και στον κ. Κοτσιναδέλλη.
 FullSizeRender14FullSizeRender13



















limniakifoni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου