Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Ζεύξη Θεσσαλίας με την Πιερία

 
Συνάντηση με αντικείμενο την κατασκευή γέφυρας που θα αποτελέσει σημείο ζεύξης μεταξύ Πιερίας και Θεσσαλίας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, με τον ομόλογό του δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο στον Πλαταμώνα.
Από το καλό κλίμα της συνάντησης, συμφωνήθηκε πως
ένα τέτοιο έργο υποδομής θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλά και μέτρο ασφάλειας για τη μετακίνηση των πολιτών από το νότιο άκρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, τους Πόρους προς το βόρειο άκρο του Δήμου Τεμπών, τα Μεσάγγαλα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γαλάνης Αστέριος, οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Ζτάνης και Δημήτριος Γουλάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Σιώκας, Αθανάσιος Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πλαταμώνα Στέργιος Μπόζας και ο κ. Γεώργιος Στούμπος. Από την πλευρά του δήμου Τεμπών παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγάνης και Μεσαγγάλων Κώστας Ζαφείρης και οι συνεργάτες του δημάρχου.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ορίστηκε νέα ημερομηνία κατά την οποία θα συζητηθούν προτάσεις σχετικά με τον τύπο της κατασκευής και τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

 eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου