Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ! ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ- ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ



Η είδηση του θανάτου της 41χρονης δασκάλας του 21ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης  έχει συγκλονίσει την κοινωνία της πόλης και σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα. Στο ίδιο σχολείο...
φοιτούσαν τα δύο παιδιά της άτυχης δασκάλας.
Θρήνος στο σχολείο
Όσο περνά η ώρα και η είδηση διαδίδεται γονείς των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο καταφτάνουν στην οδό Τσέλιου. Στη θέα του άψυχου κορμιού της 41χρονης ξεσπούν σε κλάματα. Τα παιδιά κρατούνται εντός των αιθουσών και οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να τα ηρεμήσουν.
Πως έγινε το τραγικό συμβάν;
Η 41χρονη ήθελε ο στολισμός του σχολείου να είναι προσεγμένος. «Είχε μεράκι και αγαπούσε τη δουλειά της» δήλωσε συνάδελφός της. Προσπάθησε να βγει σε έναν χώρο σαν σοφίτα ο οποίος βρισκόταν πάνω από τον τελευταίο όροφο του σχολικού συγκροτήματος. Ο διευθυντής του σχολείου της είπε ότι είναι επικίνδυνο και καλύτερα να μην το επιχειρήσει. Η ίδια πήρε ένα πόμολο- πασπαρτού και άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στο συγκεκριμένο εξωτερικό χώρο. Ένα μικρό τμήμα του χώρου ήταν καλυμμένο από πλέξιγκλας. Η ίδια παραπάτησε, πάτησε πάνω σ' εκείνο το σημείο, το πλέξιγκλας δεν άντεξε το βάρος του σώματός της και η γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων.
Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο διευθυντής.
Μόλις ο διευθυντής του σχολείου αντίκρισε το άψυχο κορμί της 41χρονης δασκάλας σοκαρίστηκε. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από το περιβάλλον του.
Τι λέει ο ιατροδικαστής
Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο της γυναίκας στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε ο ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας. Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμά του από τη νεκροψία ο θάνατος της 41χρονης προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση αριστερά βρεγματοκροταφικά.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου