Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ





 Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θέλοντας να δώσει μια επιλογή για ψυχαγωγία , διασκέδαση αλλά  και προβληματισμό στους συμπολίτες μας, ίδρυσε Κινηματογραφική
Λέσχη.

  Οι προβολές έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία . Κι αυτό γιατί ο  αριθμός των θεατών αυξάνεται συνεχώς και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι άκρως κινηματογραφική, εξαιτίας του εντυπωσιακού ήχου και της μεγάλης  (106 ίντσες) οθόνης.
  Η  ‘ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ’  είναι λοιπόν το νέο πολιτιστικό γεγονός στη Λεπτοκαρυά και ήρθε να γεμίσει ένα κενό  στο τόπο μας , που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο και του τελευταίου θερινού κινηματογράφου πριν αρκετά δυστυχώς χρόνια.
  Κάθε Παρασκευή λοιπόν στις 8.30 το βράδυ στην Λεπτοκαρυά ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ευχαριστεί θερμά τον Πατέρα Αθανάσιο για την προσφορά υλικού(καρέκλες), το μέλος μας Γκούμα  Νικόλαο για την προσφορά της οθόνης προβολής , και για την προσφορά εξειδικευμένης εργασίας, και τους χορηγούς της Κινηματογραφικής Λέσχης (ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΖΤΑΝΗΣ,ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ , ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ,ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΙΓΑΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου