Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ: ΕΚΑΝΕ ΑΜΒΛΩΣΗ ΣΕ 40ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ... 800 ΕΥΡΩ




Η απίστευτη απάτη με θύμα μια 40χρονη γυναίκα την οποία εξαπατούσε η γυναικολόγος της, λέγοντάς της ψέματα ότι είναι έγκυος, για να της κάνει άμβλωση και να της αποσπά μεγάλα
χρηματικά ποσά, έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Αυτό που εξοργίζει ακόμη περισσότερο, πάντως, είναι το γεγονός ότι ενώ το περιστατικό συνέβη το 2007 και παρότι η γυναικολόγος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 29 μήνες φυλάκιση, εξακολουθεί να ασκεί ανενόχλητη τα καθήκοντά της, αφού εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο εφετείο.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν η 40χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της 60χρονης γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ».
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης αυτής η γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο. Την έπεισε ότι είναι έγκυος, παρουσιάζοντάς της ένα ψεύτικο υπερηχογράφημα και έτσι την οδήγησε στο χειρουργικό κρεβάτι, καθώς η 40χρονη δεν επιθυμούσε τέταρτο παιδί. Για το δήθεν χειρουργείο αμείφθηκε με 800 ευρώ.
Η αποκάλυψη έγινε λίγους μήνες αργότερα, από την απληστία της γυναικολόγου η οποία της είπε ξανά ψέματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την ψευτοάμβλωση.
Τότε η 40χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε στο ΙΑΣΩ για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος. Τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και κινήθηκε δικαστικά εναντίον της 60χρονης γυναικολόγου.
Η 40χρονη υπέβαλε μήνυση, η γυναικολόγος συνελήφθη από την ασφάλεια Χαλκίδας με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα 750 ευρώ επάνω της, οδηγήθηκε στο δικαστήριο, της επιβλήθη ποινή φυλάκισης 29 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, αλλά μέχρι και τώρα εξακολουθεί να ασκεί τα ιατρικά της καθήκοντα ελεύθερη, καθώς άσκησε έφεση στη πρωτόδικη απόφαση, η εκδίκαση της οποία εκκρεμεί.

1 σχόλιο:

  1. Εν τέλει η Χαλκίδα βράζει στους απατεώνες...
    Δυο φορές απευθύνθηκα σε μεσίτες... και τις δυο έπεσα σε τέτοια περίπτωση...
    Επιφυλάσσομαι για τα σχετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή