Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!!!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο από τις φυλακές της Λάρνακας στην Κύπρο, αναφορικά με τηνδολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το καλοκαίρι του 2010. Πιο συγκεκριμένα, ο ισοβίτης Τάσος Τσεχιλίδης εμπλέκει στη δολοφονία του δημοσιογράφου τον συγκρατούμενό του, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.
«Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια!
Ο Μαμαλικόπουλος είναι στη Σέχτα, ο ίδιος μου τα έλεγε στο κελί», καταγγέλλει ο Τσεχιλίδης για τον συγκρατούμενό του, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί, όπως και εκείνος, σε πέντε φορές ισόβια για τις πέντε δολοφονίες στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι του 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο Τσεχιλίδης είπε σε Κύπριους αστυνομικούς πως ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους τρεις οπλοφόρους της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών, ο οποίοι εκτέλεσαν τον Σωκράτη Γκιόλια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Να υπενθυμιστεί ότι την ευθύνη της δολοφονίας του δημοσιογράφου είχε αναλάβει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».
Ο λόγος που ο Τσεχιλίδης προέβη σε αυτές τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι “έσπασε” υπό το βάρος της μεγάλης ποινής του και γι’ αυτό ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει σε αστυνομικούς για να τους πει όλα όσα γνωρίζει.
Μάλιστα, ο ισοβίτης μίλησε όχι μόνο για την υπόθεση της δολοφονίας του Γκιόλια, αλλά και για για γιάφκες στηνΕλλάδα, οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον, όπως λένε πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ή και για δολοφονίες που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει διαπράξει ο συγκρατούμενός του Δ. Μαμαλικόπουλος.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Τσεχιλίδης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο Μαμαλικόπουλος, ακόμη και την εποχή που οι δυο τους έκαναν παρέα στην Αθήνα, του έλεγε πως έχει σχέση με ένοπλες οργανώσεις, ενώ σε συζητήσεις που είχαν εκθείαζε τις ενέργειες της Σέχτας Επαναστατών, λέγοντας πως είναι «κομάντος-φαντάσματα» και πως η Αντιτρομοκρατική ποτέ δεν πρόκειται να βρει τους ίδιους ή τα όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης.
Επιπλέον, ο ισοβίτης ενέπλεξε τον Μαμαλικόπουλο σε μια ακόμη ανθρωποκτονία στην Κρήτη το 2009, που τότε είχε αποδοθεί σε κυκλώματα της νύχτας, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ο συγκρατούμενός του ήταν φίλος με τον Μαζιώτη κι έναν ακόμα με το όνομα «Γιώργος» που είναι γνωστός στις αρχές από τη δράση του στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι καταγγελίες Τσεχιλίδη έχουν μια βάση, αφού τόσο στη δολοφονία Γκιόλια, όσο και στην δολοφονία των πέντε σωματοφυλάκων στην Αγία Νάπα χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια τύπου Glock 17.Μάλιστα ο τρόπος που χτύπησαν οι δολοφόνοι έχει αρκετές ομοιότητες, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες γάζωσαν τα θύματά τους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου