Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σκυλιά προστατεύουν μικρό παιδάκι που το έδερνε η μητέρα του VIDEO


Tο περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη και το κατέγραψε ο πατέρας με την κάμερα του. Προηγουμένως είχε φυσικά συνεννοηθεί με τη σύζυγο του να κάνουν το πείραμα αυτό. Θα παρατηρούσαν την αντίδραση των δυο σκύλων τους, όταν το μικρό παιδάκι τους διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Το τι επακολούθησε τους εξέπληξε.
Η μητέρα λοιπόν
σηκώνεται από τον καναπέ, βγάζει την παντόφλα της και αρχίζει να φωνάζει και να επιπλήττει το παιδί της. Τα σκυλιά, ένα λαμπραντόρ και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, μέχρι εκείνη τη στιγμή περιφέρονταν αμέριμνα στο σαλόνι. Όταν όμως είδαν την απειλητική κίνηση της μητέρας, άρχισαν να γαυγίζουν. Το παιδάκι (ορμηνευμένο και αυτό) άρχισε να στριγγλίζει.
Το ένα από τα δυο σκυλιά σηκώνεται, ανεβαίνει στον καναπέ και αρχίζει να γαυγίζει στη μητέρα, σαν να της λέει: «Σταμάτα τι πας να κάνεις». Μάλιστα μπαίνει ανάμεσα στην «έξαλλη» μητέρα και το μικρό παιδί. Η μητέρα το κάνει στην άκρη και συνεχίζει να φωνάζει στο παιδί της. Σηκώνει την παντόφλα και χτυπάει την άκρη του καναπέ, δίπλα από το παιδάκι.
Μόλις τα σκυλιά ακούνε τον ήχο του χτυπήματος, αντιδρούν. Το ένα ανεβαίνει πάλι στον καναπέ σαν ασπίδα για το παιδί και το άλλο, στέκεται από κάτω και αρχίζει να γρυλλίζει απειλητικά προς τη μητέρα. Την προειδοποιούν…
Με την παραμικρή επιθετική κίνηση προς το παιδί της, το ένα σκυλί μπαίνει κάτω από το χέρι της για να εμποδίσει την κίνηση της και το άλλο, αρχίζει να γρυλλίζει ακόμη πιο απειλητικά σαν να λέει: «Στην επόμενη κίνηση, θα σου ορμήξω».
Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται. Με την παραμικρή επιθετική κίνηση που πάει να κάνει η μητέρα τα σκυλιά προστατεύουν το παιδάκι.
Δείτε το βίντεο αξίζει


.invitromagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου