Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΑΜΠΙΧΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ:¨¨ΝΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ!¨¨

<<Με απέπεμψαν, ουδέποτε παραιτήθηκα από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την Κουμουνδούρου και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. 
Μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας τής τηλεφώνησε και τής ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της, χωρίς να τής εξηγηθεί ο λόγος. «H Kεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό... ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης...», δήλωσε η κ. Σουλεϊμάν, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι....

«πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής». «Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία», υπογράμμισε.
Μιλώντας στον ίδιο σταθμό με αφορμή την υπόθεση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση της μεγιστοποίηση των ποσοστών του αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται». Πρόσθεσε ότι η Θράκη είναι ευαίσθητη περιοχή και θα συνιστούσε και στα κυβερνητικά στελέχη να είναι προσεκτικοί για το πώς χειρίζονται κάποια θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου