Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΜΠΑΜΑ!

Τα σενάρια περιπετειών κατασκοπείας τύπου Τζέισον Μπορν και Τζακ Ράιαν θυμίζει η είδηση ότι τέσσερις αμερικανοί στρατιωτικοί σχεδίαζαν πραξικόπημα για την ανατροπή της αμερικανικής κυβέρνησης και τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα! Οι μόνιμοι...



στρατιώτες, που συνελήφθησαν από τις αρχές, σχεδίαζαν βομβιστική επίθεση σε πάρκο, ανάληψη ελέγχου της βάσης Φορτ Στιούαρτ στην πολιτεία της Γεωργίας, βομβιστικές εκρήξεις σε πολιτειακά και ομοσπονδιακά κτήρια και τη δολοφονία του Ομπάμα με στόχο να ανατραπεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ «και να επιστρέψει στους πολίτες».

Οι τέσσερις στρατιώτες αποκαλούσαν την οργάνωσή με την χαρακτηριστική επωνυμία FEAR (αρκτικόλεξο του For Ever Enduring, Always Ready – “Πάντα Yπομένουμε, Πάντοτε Έτοιμοι”).

Στην κατοχή των συνωμοτών από τις τάξεις της Τρίτης Αυτοκινούμενης Μεραρχίας Πεζικού στη βάση Φορτ Στιούαρτ βρέθηκαν αποθηκευμένα όπλα και πυρομαχικά.

Για την αγορά του στρατιωτικού εξοπλισμού και των πολεμοφοδίων είχαν δαπανηθεί 87.000 δολάρια, ανέφερε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της πολιτείας. Οι κατηγορούμενοι, όπως επισήμανε η εισαγγελία, δεν κρύβουν την οξεία απέχθειά τους προς τον Ομπάμα. Κατά τα λεγόμενά τους, ο Ομπάμα είναι "ένας έγχρωμος πρόεδρος με ξενικό όνομα, δεν έχει θέση στο Λευκό Οίκο".

Η ομάδα έχει επίσης κατηγορηθεί για τη δολοφονία του αμερικανού στρατιώτη Μάικλ Ρορκ και της φίλης του Τίφανι Γιορκ, επειδή γνώριζαν για τα σχέδια της ομάδας και ο Ρορκ θεωρούνταν αναξιόπιστος. Στους τέσσερις στρατιώτες είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από τον αμερικανικό στρατό, αλλά οι κατηγορίες εντέλει αποσύρθηκαν καθώς την υπόθεση ανέλαβε η πολιτική Δικαιοσύνη.

Ένας εξ των "τεσσάρων" παραδέχθηκε ότι είναι ένοχος για τη δολοφονία των Ρορκ και Γιορκ και για τη σύσταση εγκληματικής συμμορίας.
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου