Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

TO ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!

Πέρα από τη λάμψη, τα ρεκόρ, τα μετάλλια, η Ολυμπιάδα έχει ένα δεύτερο πρόσωπο... ένα πρόσωπο που το κρατά μακριά από τη δημοσιότητα, βαθιά κρυμμένο... Όταν οι προβολείς σβήνουν όλοι οι αθλητές επιστρέφουν στο Ολυμπιακό Χωριό, εκεί όπου θα... προλάβουν να
γνωριστούν, να συζητήσουν μεταξύ τους, να ξεκουραστούν και γιατί όχι να ερωτευτούν... όχι απαραιτήτως βέβαια. Μπορεί να περιοριστούν σε μία... περιστασιακή Ολυμπιακή σχέση, έτσι για να φύγει το στρες και το άγχος ή να ικανοποιήσουν μία ανάγκη.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του CNN, πίσω από τα φώτα και τις κάμερες υπάρχει η πραγματική ιστορία των αθλητών, της ζωής τους και της χρήσης του σώματός τους... «Όποιος θέλει να το παίξει αφελής και να πει ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στο Ολυμπιακό Χωριό, λέει ψέματα στο εαυτό του» δηλώνει πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης και βετεράνος δύο Ολυμπιάδων για την εμπειρία του από τους Αγώνες. «Όλοι ξέρουν, και οι αρμόδιοι γνωρίζουν, ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είναι μυστικό. Το σεξ είναι μέρος του Ολυμπιακού ιδεώδους. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα το ισχυριζόταν αυτό αλλά στην ουσία αυτό είναι, δεν μπορείς να το διώξεις μακριά. Γιατί πιστεύετε ότι δίνουν τόσα πολλά προφυλακτικά;».

Το Χωριό περιλαμβάνει 3.000 διαμερίσματα, σχεδόν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, όπου διαμένουν περίπου 10.000 από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, οι οποίοι έχουν έρθει από 200 χώρες για 2 εβδομάδες αθλητικών εκδηλώσεων. Ένα πιθανό μίγμα γυμνασμένων, όμορφων κορμιών και νέων ανθρώπων – πολλοί από αυτούς απέχουν από σεξουαλικές επαφές ως μέρος μίας πειθαρχημένης Ολυμπιακής προετοιμασίας - που βρίσκονται όλοι μαζί συγκεντρωμένοι... φυλαγμένοι από τον έξω κόσμο από καλή ασφάλεια και απολαμβάνουν τη δόξα τους και την αγάπη από τους πιστούς οπαδούς τους αλλά και των διεθνών μέσων.

Ίσως είναι η ανθρώπινη φύση, όταν οι άνθρωποι βρίσκονται μαζί να αναπαράγονται ως ένα σημείο, ωστόσο αυτό το ερωτικό κοκτέιλ σημαίνει ότι οι αρμόδιοι της Οργανωτικής Επιτροπής 2012 κάτι ήξεραν από την εμπειρία των Ολυμπιακών του Σίδνεϊ και της Ατλάντα όταν διένειμαν 150.000 προφυλακτικά στους διαμένοντας στο Ολυμπιακό Χωριό, σύμφωνα με την πηγή του CNN.

Όπως προσθέτει ο βετεράνος Ολυμπιονίκης που τώρα πλησιάζει τα 30 και προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του, οι αθλητές όταν πάνε στο Ολυμπιακό Χωριό, ιδίως όταν είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί όπου συμμετέχουν, δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Υπάρχουν πολλοί εθελοντές που είναι πρόθυμοι... για όλα, να καλύψουν... όλες τις ανάγκες των αθλητών. «Ο συγκάτοικός μου ή εγώ βάζαμε μία πετσέτα στην πόρτα για να ξέρει ο άλλος ότι ήμασταν απασχολημένοι. Ο προπονητής μας, το βράδυ πριν να αγωνιστούμε φύλαγε την πόρτα μας για να μην κάνουμε κάτι. Αλλά δεν είναι έτσι. Όταν αγωνίστηκα, ενώ είχα κάνει σεξ ένιωσα φτερά στα πόδια μου!», τονίζει.

Η τερματοφύλακας της αμερικανικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Solo, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για όσα συμβαίνουν μεταξύ αθλητών και εθελοντών στο Χωριό: «Πολύ σεξ! Είναι εμπειρία ζωής, θέλεις να δημιουργήσεις αναμνήσεις, είτε είναι σεξουαλικές, ή να γλεντήσεις ή να κάνεις επιδόσεις στο στάδιο. Είδα ανθρώπους να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια μας, πάνω στο γρασίδι, στα όρθια ανάμεσα σε κτίρια... οι άνθρωποι πέφτουν χαμηλά!».
Την ιστορία της Solo επιβεβαιώνει και ο ανώνυμος δρομέας αλλά και ο Ολυμπιονίκης Ryan Lochte που είπε στο ESPN τον Ιούλιο: «Κάποιες φορές κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η σεξουαλικά τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Ολυμπιακό Χωριό που κάνει μοναδική τη διαμονή σ’ αυτό. Δίνεται η σπάνια ευκαιρία ώστε αθλητές, φίλοι απ’ όλο τον κόσμο, να ξαναβρεθούν, να τα πουν, να ζήσουν όμορφες στιγμές, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Να συναντηθούν διασημότητες του αθλητισμού, ενώ άλλοι είναι ακόμη στα ξεκινήματά τους, να γνωριστούν ακόμη και με τους αντιπάλους τους και να βρουν τα κοινά σημεία τους ή και τις αντιθέσεις τους μέσα κι έξω από το γήπεδο, αλλά και να έρθουν πιο κοντά σαν μια γροθιά τα μέλη των εθνικών ομάδων..
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου