Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

Ο 52χρονος ταξιτζής, γαμπρός του Δομάζου και της Μοσχολιού δε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.μετά από την επιστροφή του από το περίπτερο, όπου είχε αγοράσει τσιγάρα.  Ξαφνικά ακούει
φωνές από υπαλλήλους της τράπεζας, να φωνάζουν ΄΄ληστεία, ληστεία΄΄ και βλέποντας τους μασκοφόρους ασυνείδητα έτρεξε πάνω τους για να τους εμποδίσει.
Οι κακοποιοί δεν ήταν μόνο στυγεροί ληστές, αλλά αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν και στυγεροί δολοφόνοι.
Πυροβολούν τον άοπλο ταξιτζή, ο ταξιτζής σωριάζεται κάτω γονατισμένος και ο κακοποιός δε δείχνει κανένα έλεος στο τραυματισμένο θύμα του και του δίνει τη χαριστική βολή.
Στους ήχους των πυροβολισμών βγαίνει ο φούρναρης  της  γειτονιάς και βλέπει τη δολοφονία του ταξιτζή.  Προσπαθεί να τους εμποδίσει και αυτός αλλά και αυτόν τον πυροβολούν.
Ο φούρναρης ήταν πιο τυχερός διότι έπεσε κάτω μπροστά σε μηχανάκια και η σφαίρα βρήκε τα μηχανάκια.
Ο κακοποιός μάλιστα συνέχισε να τον πυροβολεί, να φωνάζει, να τον απειλεί και μια σφαίρα χτύπησε  το αυτοκίνητο μιας κοπέλας, η οποία ευτυχώς δε βρισκόταν μέσα αλλιώς θα είχε δολοφονηθεί και αυτή.
Είναι φανερό λοιπόν ότι δεν ήταν μια απλή ληστεία με δολοφονία, αλλά  ένα μακελειό με περισσότερους νεκρούς.
Το ερώτημα που βασανίζει τους κατοίκους της Πάρου είναι γιατί ο ληστής δεν άφησε τον ταξιτζή να ζήσει.
Η αστυνομία θεωρεί λιγότερο πιθανό να έχουν φύγει από το νησί της Πάρου, γιατί το σημείο όπου έκαψαν το αυτοκίνητο είναι ένα δύσκολο σημείο και η άμμος κάτω από αυτό το σημείο δεν ήταν πατημένη.
Πιστεύεται λοιπόν ότι ακόμα παραμένουν στο νησί, εκτός αν το ρισκάρουν και φύγουν αφήνοντας τα λεφτά σε κάποιο κρυφό σημείο του νησιού και γυρίσουν αφού ηρεμήσουν τα πράγματα.
Ήδη στο νησί έχουν έρθει επίλεκτες δυνάμεις της ασφάλειας όπως και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και κάνουν συνεχείς έρευνες και μπλόκα.
Μάλιστα γίνεται λόγος και για εμπλοκή της ΕΥΠ που θα μπορέσει να βοηθήσει με πληροφορίες για τα τελευταία τηλεφωνήματα.
Το αυτοκίνητο που έκαψαν ήταν από μία εταιρία ενοικίασης από την Αθήνα.
Οι πινακίδες ήταν από ένα άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο.  Μάλιστα πιστεύεται ότι οι ληστές πρέπει να συμμετείχαν και σε άλλες ληστείες της Αθήνας (  πολυκατάστημα   2010), ίσως και των Σπετσών.Οι  κάτοικοι    της   Πάρου   είναι   θορυβημένοι,ανήσυχοι    και    φοβισμένοι  και  σκέφτονται   να   πάρουν   ακόμη   και   όπλα!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου