Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Απολογείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο κατηγορούμενος για την δολοφονία και την ληστεία της Πάρου!

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή που είναι υπεύθυνος για θέματα τρομοκρατίας οδηγήθηκε την Τρίτη ο 30χρονος συλληφθείς για τη ληστεία τράπεζας και τη δολοφονία ενός 54χρονου οδηγού ταξί στην Πάρο.
Ο 30χρονος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί και για την κατηγορία της αντίστασης κατά της
αρχής αλλά και για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του αυτοκινητιστή, προκειμένου να μπορέσει να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Τη Δευτέρα η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει επίσης το κρησφύγετο του δράστη στην Λαμία το οποίο φέρεται να το είχε ενοικιάσει χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό του όνομα και χωρίς την τήρηση των απαραίτητων παραστατικών.
Το κατάλυμα εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά από τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη ο οποίος αναγνώρισε τον δράστη από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός της πολυκατοικίας που βρίσκεται το διαμέρισμα βρέθηκε και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε ο δράστης προκειμένου να βιντεοσκοπήσει πριν από μερικούς μήνες το υποκατάστημα της τράπεζας στην Λαμία.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Χρήστο Μανούρα ο δράστης είχε απασχολήσει την αντιτρομοκρατική πριν από δύο χρόνια καθώς εντοπίστηκε στο σταθμό ΚΤΕΛ Αγρινίου να παρακολουθεί το χώρο, ενώ συνεργός του κατέβαινε από λεωφορείο που είχε έρθει από την Αθήνα, μεταφέροντας έναν μεγάλου μεγέθους σάκο στον οποίο υπήρχαν όπλα.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου