Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλαβαν τον Εργκούς Κάτσε!

Νέες περιπέτειες για τον Εργκους Κάτσε. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν διάγει την καλύτερη εποχή του καθώς ...μετά την γνωστή ιστορία με το t-shirt του UCK είχε περιπέτειες με την Ελληνική Αστυνομία. Συγκεκριμένα περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. αντιλήφθηκε ότι αυτοκίνητο που κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή δεν
έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Αμέσως ζήτησαν από τον οδηγό του αυτοκινήτου να ακινητοποιήσει το όχημα προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Εργκους Κάτσε κι ένας προσωπικός του φίλος επίσης Αλβανός. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του όχι όμως και τις πινακίδες του αυτοκινήτου που είχαν αφαιρεθεί προ ημερών λόγω παράβασης του ΚΟΚ στην οποία είχε υποπέσει.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό τμήμα της Τούμπας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης καθώς επίσης και να επιβληθούν τα προβλεπόμενα για την παράβαση (απουσία πινακίδων κυκλοφορίας από το όχημα) πρόστιμα. Ο Κάτσε και ο φίλος του πράγματι λίγο αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. 

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε ήδη ενημερώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και προς βοήθεια του έσπευσε στο τμήμα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ηλίας Γεροντίδης (πρώην αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ.) που ανέλαβε να διεκπεραιώσει την υπόθεση με νομότυπο εννοείται τρόπο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Κάτσε είχε άψογη συμπεριφορά τόσο κατά την διάρκεια των επαφών με τους αστυνομικούς τόσο στο σημείο που τον σταμάτησαν όσο και αργότερα στο τμήμα. Αντίθετα ο συνοδηγός του αυτοκινήτου (επίσης Αλβανός) είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς -υποστήριζε ότι αδικαιολόγητα γίνεται έλεγχος σε έναν διεθνή ποδοσφαιριστή(!)- χωρίς ωστόσο να ξεπεράσει τα όρια που θα έδιναν το δικαίωμα να συλληφθεί.
.gegonota.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου