Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η AirFastTickets!

Aπό την πλευρά της AirFastTicket αναμένεται η έκδοση ανακοίνωσης. Ηδη η εταιρεία έστειλε δήλωση στο Travel Weekly στην οποία τονίζονται τα εξής: «Η AirFastTickets βρίσκεται σε συζητήσεις με την
ΙΑΤΑ σχετικά με τους όρους πληρωμής των ομολόγων / εγγυητικών επιστολών της για ποσά που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της ταχείας και σημαντικής αύξησης του όγκου των πωλήσεων της εταιρείας.
«Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι εμπιστευτικές, και είμαστε σίγουροι ότι θα επιτευχθεί μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία.
» Η Εταιρεία παραμένει οικονομικά σταθερή και οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά».
Στην ίδια κατεύθυνση την Παρασκευή, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AirFastTickets Νικόλαος Κοκλώνης, δήλωσε ότι τα χρήματα που οφείλονται βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και πως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί θα λυθεί καθώς συνεχίζονται οι σχετικές συζητήσεις με την ΙΑΤΑ.
Ανέφερε επίσης ως αφορμή του προβλήματος ρευστότητας που παρουσιάστηκε παρουσίασε την απαίτηση της ΙΑΤΑ – μετά την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας κατά τους τελευταίους μήνες – για αύξηση του εγγυητικού ποσού από τα 11 στα 20 εκατ. ευρώ.
«Είμαστε μια διεθνής εταιρεία και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», δηλώνει ο κ. Κοκλώνης και συνεχίζει: «Εχουμε αποφασίσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου οτι είναι καλύτερο για μας να συνεργαστούμε με consolidators για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μας..
Ο κ. Κοκλόνης πρόσθεσε οτι η ταχεία ανάπτυξη της AirFastTickets έχει θέσει σε δοκιμασία τις υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως εκ τούτου η εταιρεία αναζητά να προσλάβει περισσότερο εργατικό δυναμικό για να εργαστούν στην εξυπηρέτηση πελατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου