Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ



Oι ώρες περνούν και πλησιάζει η σέντρα του μεγάλου ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Κόστα Ρίκα για την φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Οπως είναι λογικό, όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της ιστορικής αναμέτρησης αυτό που ενδιαφέρει είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος. Ενα πρώτο δείγμα το έδωσε την Παρασκευή, στην τελευταία προποπόνηση στο Αρακαζού. Σε αυτή έβαλε τον Κώστα Κατσουράνη στους αναπληρωματικούς, δείγμα των σκέψεών του.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το μέγα πρόσωπο των τελευταίων ημερών, λόγω της συζήτησης για το αν πρέπει να παίξει με την Κόστα Ρίκα και του θορύβου που αυτή προκάλεσε, Κώστας Κατσουράνης, θα βρίσκεται στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Κοσταρικανούς και θα προτιμηθεί στη θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης που θα ξεκινήσει με τους βασικούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.


Από κει και πέρα, η ενδεκάδα θα είναι αυτή που είδαμε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μετά τον τρυματισμό του Παναγιώτη Κονέ. Οπερ σημαίνει πως θα παίξει ο Ανδρέας Σάμαρης στη θέση του τραυματία Κονέ, ενώ ο τρίτος της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης.
Στην άμυνα δεν αναμένεται να έχουμε αλλαγές. Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι η τετράδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επίθεση, αφού ο Φερνάντο Σάντος θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα δεξιά.


Τέλος, όσον αφορά στο τέρμα, όπως γράφαμε και τις προηγούμενες μέρες, ο Ορέστης Καρνέζης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.
Πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου